Beleid & Reglement

Gebruikersreglement

Elke activiteit die in het Jeugdcentrum plaats heeft, verloopt volgens de gebruikersreglementen (.pdf, 3.57MB). Deze reglementen regelen alle mogelijkheden die we aan verenigingen of individuen bieden.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen verschillende gebruikerscategorieën (van erkende Aalterse verenigingen tot individuele Aalterse jongeren) en verschillende soorten en grootteordes van activiteiten.
Na enkele wijzigingen worden deze gebruikersreglementen binnenkort in de meest geactualiseerde versie op de website geplaatst. De laatste versie kan worden opgevraagd bij het Jeugdcentrum via de contactpagina of rechtstreeks via info@jckadans.com.

Beleid

Het Jeugdcentrum kiest ervoor om planmatig te werken. De dagelijkse werking verloopt dan ook volgens op voorhand vastgelegde doelstellingen, aan de hand van verschillende planningsinstrumenten.

  • Als partner van het Gemeentebestuur in het uitvoeren van het gemeentelijk jeugdbeleid, voert het Jeugdcentrum een groot aantal acties uit die zijn opgenomen in het gemeentelijk beleidsplan.
  • Jaarlijks wordt uit deze beleidsplannen en uit de evaluatie van de afgelopen jaarwerking een jaarplanning opgesteld. Deze jaardoelstellingen sturen concreet de werking aan en worden gebruikt om op het einde van elk jaar het personeel en de werking te evalueren.

Dit planmatig werken gaat hand in hand met het principe dat de vrijwilligers van het Jeugdcentrum inhoudelijk invulling geven aan de werking. Alle bovenstaande documenten zijn opgesteld vanuit, of aansluitend op, de interesses van onze doelgroep. Bovendien zijn dit 'levende' documenten: zij worden bijgestuurd wanneer nodig, volgens de evoluties in onze vrijwilligerswerking en doelgroep.

Vragen, onduidelijkheden of suggesties? Neem gerust contact op met Vic.

Prikbord

DVTCH NORRIS op 't Endezomer

2019-06-11

Met veel trots stelt de crew van 't Endezomer de eerste naam voor de editie van 2019 voor: DVTCH NORRIS! De hipste rapper van het moment komt na passages op Rock am Ring, Couleur Café en Dour ook naar Aalter. De Antwerpenaar is niet weg te slaan van de radio, zijn EP sloeg in als een bom en hij heeft een patent op straffe liveshows. Niet te missen dus.

...

Meer lezen »

Prikbord
«December 2019»
MaDiWoDoVrZaZo
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prikbord

Vul hier uw gegevens in en wij houden je op de hoogte van alle evenementen van jouw favoriete jeugdcentrum